Nyheder

Nyt medlemstilbud - coach til frivillige

 

Annette Pedersen

Hvorfor er du frivillig?

Jeg tilbyder mig som frivillig coach,fordi jeg gerne vil støtte frivillige, der fx arbejder med udsatte grupper

med at overkomme nogle af de udfordringer, de nogle gange kan støde på i deres frivillige arbejde. Derudover bidrager coaching også til min egen udvikling, som relativt nyuddannet coach. Jeg er uddannet hos Manning Inspire.

Hvad kan du tilbyde?
Jeg tilbyder lifecoaching, som er en anerkendt metode til at sikre personlig udvikling. Gennem samtaler med forskellige coaching teknikker vil jeg udfordre, støtte og guide dig gennem en proces mod opfyldelse af de mål, du definerer. Jeg hjælper dig med at finde de begrænsninger/forhindringer, der står i vejen for dine mål, så du ser nye alternativer, få brudt mønstre og tør føre dem ud i livet og på den måde opnå nye mål.

Hvad skal jeg konkret gøre, hvis jeg ønsker at snakke med dig?
Kontakt frivilligcenteret og tænk inden vores coach session/forløb over et mål du gerne vil nå.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

0 Kommentarer

Efterlad et svar