Forening

Visens Venner i Taastrup

Vi er en forening af sangglade visevenner, som 6-7 gange om året afholder viseaftener med og for vore medlemmer i Taastrup Kulturcenter. Vi er omkring 230 medlemmer og dermed Danmarks 3. største viseforening.

En viseaften hos os begynder altid med en hyggelig fællesspisning med medbragt mad eller mad bestilt i Kulturcentret og hvor vi bl.a. synger nogle skålsange.

Vi er som regel mellem 150 og 200 tilhørere, som efter spisningen bliver præsenteret for en underholdningsaften, hvor vi på scenen viser et program, som regel med et bestemt tema, udført af både vore egne aktive sangere og musikere og også undertiden af andre bl.a. fra TV og radio kendte sangere og skuespillere.

Vi optræder også andre steder både i Høje Taastrup Kommune og ved forskellige arran-gementer rundt omkring. Du kan også booke os til private fester.

Har du selv lyst til at prøve kræfter med at synge og optræde for et publikum, kan du ved at kontakte os måske få lejlighed til at prøve at stå på scenen.
Er du en dygtig musiker, der kunne tænke sig at akkompagnere vore sangere, vil vi gerne høre fra dig.

Vi har også brug for lys- og lydfolk, som kan medvirke ved forestillingerne.
Hvis du er interesseret i at medvirke aktivt i foreningen, beder vi dig kontakte foreningens formand telefonisk eller ved en e-mail via dette link til bestyrelsen.

Alt arbejde i Visens Venner i Taastrup udføres af medlemmerne på frivillig og ulønnet basis.