Forening

TIK – Tennis

TIK tennis’ baner ligger i forbindelse med TIK’s dejlige sportshaller. Det er et dejligt grønt og idyllisk område med en hyggelig atmosfære. Klubhuset ligger centralt placeret mellem træer og har klubbens 9 grusbaner omkring sig.

Ud over de 9 grusbaner findes der også en slagmur og en bane med to minitennisbaner.

Et større og dejligere tennis anlæg i københavnsområdet, skal man lede længe efter.

Klubhuset danner ramme om mange af vores aktiviteter, da det indeholder både køkken, opholdsstue mv.

Klubhuset har en dejlig vestvendt terrasse, samtidigt er der flisebelagt omkring hele klubhuset, så der er altid et dejligt sted at sætte sig efter en kamp, om man har brug for at svale af i skyggen eller sidde i solen og nyde en drik.

Lige ved siden af udendørsbanerne ligger tennishallen. Fra udendørsbanerne er der direkte adgang til omklædningsrum i tennishallen, hvor der er gode badefaciliteter.

I TIK’s sportshaller ligger den dejlig stor moderne tennis hal med to baner. Det er altid hyggeligt at komme i hallen, da alle TIK’s andre 14 sportsafdelinger også holder til her, hvilket giver liv og en god stemning.

Tennis anlægget ligger kort afstand fra Tåstrup s-tog station, så det tager blot 15 min at gå, eller 5 min at cykle. Kommer du i bil er der rig mulighed for parkering på den store parkeringsplads foran sportshallerne.

Da TIK tennis har så mange baner er der næsten altid mulighed for at spille når man har lyst.

TIK tennis tilbyder også sine medlemmer træning af professionelle trænere samt mange sjove, hyggelige samt festlige aktiviteter gennem sæsonen.

Kom og oplev tennis i Tåstrup, alle er velkommen til at kikke forbi.