Forening

TIK – Krav Maga

Krav Maga er et realistisk og effektivt selvforsvarssystem, som tager udgangspunkt i kroppens naturlige bevægelser, reaktioner og reflekser.

“Krav Maga” betyder direkte oversat fra hebraisk nærkamp: krav – kamp; maga – nær / kontakt.
Krav Maga er et praktisk og taktisk system som lærer dig, hvordan du forebygger, håndterer og overvinder alle typer af trusler og vold.

Essensen i systemet er effektivt selvforsvar og nærkamp. Udøveren træner i at forsvare sig selv – eller andre mod én eller flere bevæbnede eller ubevæbnede angribere.

Krav Maga kendetegnes ved enkle, naturlige og effektive teknikker, der hele tiden testes, ændres og forbedres, så de kan matche de trusselsbilleder vi ser i vores del af verden.

I samarbejde med myndigheder, institutioner, organisationer og private sikkerhedsfirmaer er der udarbejdet statistikker, der viser, hvordan volden ser ud idag.
Disse statistikker danner baggrund for systemets opbygning.

Krav Maga’s teknikker er baseret på naturlige bevægelser og reflekser og målet er at reagere korrekt og derved tilpasse sig en potentielt farlig situation, have styr på sig selv, sine modstandere og sine omgivelser.

Vi er en del af International Krav Maga www.ikmkravmaga.com , og vi arbejder sammen med de andre klubber med henblik på at kunne udbyde det bedste, når det kommer til realistisk selvforsvar.