Forening

TIK – Judo

Judo er en sport, der kan trænes efter temperament.

Vi opdeler træningen så både motionister og de mere seriøse deltagere får tilbudt en træning, der er tilpasset deres niveau.

Judo kan både dyrkes som selvforsvar, konkurrencesport eller som motionssport.

Uanset hvilket element der tiltaler dig, vil du gennem judotræning forbedre din kondition, smidighed, styrke samt dine motoriske færdigheder.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte:
Næstformand og voksentræner Jacob Spang-Thomsen på tlf.: 23 38 70 82
Kasserer og børnetræner Morten Untermann på tlf.: 22 83 16 30.

Tåstrup Judo Klub er en selvstændig klub under paraplyorganisationen TIK. Det betyder, at vi indgår i et formelt arbejdsfællesskab med TIK, men har vores egne bestyrelse med suveræn kompetence i forhold til temaer, der falder indenfor klubbens eget regi som f.eks. kontingenter, træningstider, træningsform etc. I klubben hylder vi de demokratiske aspekter ved foreningsarbejdet og har derfor konstrueret et fladt hierarki, hvor alle medlemmer kan gøre deres stemme gældende.

Som selvstændig klub har vi ca. 10 år på bagen. Tidligere hed klubben Tåstrup Judo og Jiu Jitsu klub, men vi valgte selvstændigheden frem for fællesskabet. Denne beslutning var primært begrundet i, at folk generelt sammenblander de forskellige kampsportsgrene, hvilket gjorde det vanskeligt at profilere det særegne ved netop Judoen.