Forening

Step by Step – Linedance

Foreningen startede i år 2004. Vi startede op med at være i forskellige beboerlokaler bl.a i Gadehavegård , Tåstrupgård og på Grønhøjskolen. Målet var, at vi ville have en forening, hvor vi havde vore egne lokaler, så vi havde mulighed for selv at sætte vores præg på, hvordan der skulle se ud samt, hvornår vi ville være der.

Det lykkedes os at finde et lokale på Vandmestervej, hvor vi kunne være. Vi var der i ca 3 år, men det viste sig, at der ikke måtte være en forening i lokalet da det var et industrikvarter.

Vi var så heldige at kunne låne beboerlokalet i Tåstrupgård om sommeren, mens vi søgte efter et nyt lokale. Lokalet fandt vi på Marievej, lokalerne skulle have en kærlig hånd og var derefter perfekte til vores behov.

Der er et stort danselokale samt et mindre til små hold. vi har eget køkken, 2 toiletter, samt et hyggerum, hvor der bliver pluderet, drukket kaffe og snakket dans og alt, hvad hjertet begærer.

Foreningen er vokset støt igennem årene og vi er gået fra at være 2 instruktører til på nuværende tidspunkt at være 10 instruktører.

Vores mål med foreningen:
Er at udbrede kendskabet til linedance, til alle former for musik. Vi ligger vægt på det sociale og at alle skal kunne deltage uanset vore forskelligheder.
Vi vil bestræbe os på at have passende tilbud til de forskellige målgrupper og vi vil skabe sjov motion og foreningsliv, hvor alle kan deltage.

Vi bestræber os på, at være flest mulige til færrest penge.

Sociale arrangementer:
Vi afholder flere store arrangementer, såsom sommerfest og fasterlavnsfest, fredagsbar og banko. hvor alle vore medlemmer kan deltage, hvis de har lyst.