Forening

SGIF – Volleyball

Hvad er vi så for nogle mennesker der spiller volley hver torsdag?

Er du til lidt socialt samvær – sved på panden og volleyball, så kom en torsdag og lad os byde dig velkommen til en uforpligtende omgang træning.

I Sengeløse Volley er vi ca. 25 medlemmer fordelt i alderen 20 til 55 år. Vi træner hver torsdag, og efter de hårde strabadser slukkes efter med en kop øl/vand.

Én enkelt gang eller 2 om året har vi en træner eller en event der lige giver et bræk i den sædvanlige torsdagstrummerum.

Dem der har lyst deltager i Roskilde Amt/Københavns Amt mixturnering, hvor vi mødes ca. 1 gang om mdr. for at spille et stævne med ca. 8 til 14 deltagende hold. Den dag spiller vi så 3 – 6 kampe af en times varighed pr stk., og resultaterne herfra er pt. ikke vigtige.

Vi er altid åbne for tilgang af nye mixspillere, så spred bare rygtet til jeres nærmeste , som måske også har lysten og tiden til at røre lattermusklerne og kroppen.

Så altså; Står du og savner gamle volleydage, men vil ikke bruge så meget tid på det mere, eller vil du som voksen og nybegynder godt lære at spille volley og møde ligesindede ? Ja??? så velkommen til Sengeløse volley. Øvet eller uøvet ! KOM FRISK!!

Efterår-Forår: Vi træner i Sengeløse hallen torsdage fra kl. 19.30 til 22.00