Forening

Lions Club Taastrup

Lions Club Taastrup blev stiftet af en gruppe borgere i Taastrup den 5. november 1966 med hjælp fra Lions Club Frederiksberg, og er en blandt ca. 330 Lions Clubber i Danmark.

Lions Club Taastrup har som formål at yde humanitært arbejde i lokalsamfundet, men også på landsbasis, herunder Grønland samt også til udlandet som katastrofe- og nødhjælp samt gennem særlige projecter som ” Sight First”, hvor vi giver mennesker i den 3. verden synet tilbage, således at de kan forsørge sig og deres familie selv.

Lions Club Taastrup er en af ca. 45.000 klubber i hele verden, som er repræsenteret i 202 lande og geografiske områder, og som har ca. 1,3 millioner medlemmer. I 2007 udråbte Financial Times Lions International til at være den bedste NGO i verden, hvilket er en ikke regeringsledet humanitær organisation.

Lions Clubber har i klubåret 2007/2008 til sammen doneret over 7.500 millioner kr i hele verden fra hele verden, og i samme år har de danske klubber i alt doneret 32 millioner kr.

Samtlige de midler vi modtager gennem vores arbejde i kommunen går 100% til vores humanitære arbejde, idet alle administrations udgifter samt eventuel spisning betaler vi medlemmer selv ved vores kontingent til klubben, til Lions Danmark og til Lions Internationalt.