Forening

High T Band

High T Band er et 20 mand stort bigband med klassisk crooning, jazzede soloer, hæse saxofoner og hvinende trompeter.
High T Band spiller op til dans som i de gode gamle dage.

High T Band har haft forskellige dirigenter gennem tiden. Trombonisterne Anders Larson og Rolf Mandix, som i mange år har været faste medlemmer ii Ib Glindemanns velrenomerede orkester. Og på det seneste Ture Larsen som spillede i DR Big bandet gennem 10 år. Resten af orkesteret består af dedikerede amatørmusikere og tidligere professionelle musikere. Saxofonister, trompetister, trækbasunister og rytmegruppefolk, som brænder for at spille feststemt bigband jazz.

High T Band spillede sig i 2012 til en flot 3. plads ved DM i Bigband i Galaksen i Værløse, hvilket gør at vi kan kalde os ”Danmarks bedste Swingbigband”.

SWING – ”For Dancers”

Bigband jazz og swingdans gik hånd i hånd i 30’erne og 40’erne på the Savoy Ballroom i Harlem og sådan synes vi at det skal være igen.

Derfor har High T Band specialiseret sig i at spille dansemusik – for dansere.
Der findes dansere blandt orkestrets medlemmer, og derfor ved vi godt hvad der skal til for at sammensætte et godt dansesæt.

De bedste af blandt andre SINATRA

Frank Sinatra døde desværre alt alt for ung, og vi optræder istedet med den talentfulde crooner Jacob Søborg Andersen.
Jacob fortolker smukt de klassiske sange med sin dybe bariton og sikre frasering.

High T Band har samlet de bedste og med populære klassikere inden for bigband og crooning, med udgangspunkt i Frank Sinatra og Count Basie og Glenn Miller.
Tro i mod genren og musikken leverer High T Band en aften med udødelige klassikere.
Fly me to the Moon, The Lady is a Tramp, New York New York og mange flere…

Historie

High T Band optræder også gerne med gæste solister og har med stor success optrådt med flere af slagsen. Michael Carøe, Ivan Pedersen, Bobo Moreno og Søs Fenger.

Efter sin optræden med High T Band udtalte Søs Fenger sig til DR P4 København, som dækkede koncerten med en reportage: “Det er virkelig et fanstisk godt og sammenspillet bigband. Det lyder skide godt når de spiller”.

High T Band har igennem sin historie på mere end 20 år spillet til en masse forskellige arrangmenter. Bryllupper, runde fødselsdage, Lindy Hopper arrangementer, firmafester, byfester og andre større arrangementer.

Se også:    http://www.hightband.dk