Forening

FHI – Billard

Hedehusene Billard klub bliv stiftet den 10. januar 1974, fusioneret i 2007 med Fløng, til en fælles navn under navnet, Fløng-Hedehusene Billard Klub.

I dag har vi klublokaler i Hedehus hallen, nede i kælderen.

Vores medlemsantal ligger p.t. på ca. 25, fordelt på både ældre og yngre spillere.
Men vi har plads til endnu flere.

Vi har spillere på flere niveuer, og spillere som kun kommer engang i mellem for at få et hyggespil, så her er plads til alle.

Fløng-Hedehusene Billard Klub’s senior / pensionist som spiller tirsdag og fredag formiddag, mens hovedparten af klubbens aktive turnerings-spillere, træner og spiller om aftenen på hverdage, mandag til torsdag.

Efter 3 måneder som medlem, har du mulighed for at erhverve dig en nøgle til klubben, sådan at du kan træne og spille når du har lyst, dog begrænset af Hedehus hallen åbnings-tider.

I Fløng-Hedehusene Billard Klub har du mulighed for både at spille interne turneringer og externe turneringer, d.v.s. turneringer hvor du møder spillere fra andre klubber, f.eks. hold- og individuelle turn. om mesterskaber, ungdomscup, ladiescup og oldboysturneringer.

Har du fået lyst til, at vide lidt mere om klubben, prøv at kigge på de andre sider, under Billard i venstre side, eller kontakt en fra bestyrelsesmedlemmerne, for en nærmere aftale.