Forening

Autoklubben Nørreby

Klubben ligger i det store fælleshus i gården bagved ejendomsmesterens kontor.

Er du lidt fingernem og gerne vil spare lidt på din værkstedsregning, kan vi tilbyde et halvårligt medlemskab: Biler / Motorcykler 150 kr. Knallerter 75 kr. Cykler 40 kr. Pensionister halv pris, cykler dog samme pris.

Værkstedet er udstyret med det mest gængse håndværktøj til fri afbenyttelse for medlemmerne.
Som medlem har du også mulighed for at støvsuge og vaske bilen.

Klubbens formål er at drive en klub, hvor beboere og ansatte i Nørreby kan
reparere og vedligeholde egne biler, motorcykler, knallerter og cykler og andet.
Klubben er et ”metalværksted”.

Autoklubben startede helt tilbage i december 1988, vi var nogle stykker der gik og så at værkstedet var blevet klar til brug. Den 11. februar 1989 var der indvielses fest.

En af de helt store personligheder bag vores klub, bliver jeg nød til at nævne, det er/var Franch Carlsen der i de første mange år var klubbens kasserer, han gjorde utroligt meget godt for klubbens drift og indretning, som klubben stadigvæk nyder godt af i dag.

Det er faktisk hans filosofi der stadigvæk er gældende i dag.
Klubbens filosofi er at have et værksted hvor du kan reparere dit køretøj, og have noget fælles værktøj. Det enkelte medlem skal have følelsen af at værkstedet er et rart sted og være, det sted vil jeg gerne være med til at passe på, jeg afleverer det i samme stand, som jeg modtog det.

Fremtiden er klar, bestyrelsen vil fortsat drive klubben, som alle de foregående år, vi vil sørge for orden på værkstedet og udskiftning af slidt værktøj, her må medlemmerne meget gerne være med til at gøre bestyrelsen opmærksom på værktøj der er slidt, eller i stykker, og komme med ideer til indkøb af nyt værktøj.

Vi har også planer om lidt større investeringer til klubben blandt andet en grav donkraft og et lygte apparat. Hvornår vi lige får købt disse ting afhænger af vores kassebeholdning.

Gennem årene har medlemstallet været nogenlunde stabilt på ca. 20 medlemmer, om vi når så højt op igen vil kun tiden vise, udviklingen af bilerne gør det i hvert fald ikke nemmere.!